Over ons

11 januari 2017

Welkom op onze website en leuk dat je geïnteresseerd bent in Heko Opslag Almelo. We vertellen graag meer over wie we zijn, wat onze achtergrond is en wie onze klanten zijn.

Wie is Heko Opslag Almelo?

Heko Opslag Almelo is in 2014 ontstaan door Henk Koerssen. Af en toe ondersteunt zoon Leon Koerssen op online gebied. Henk is al 13 jaar een gepassioneerd ondernemer en heeft Heko Opslag Almelo in enkele jaren succesvol weten te maken. Verder houdt hij zich ook graag bezig met: uiteten met familie of vrienden, begeeft zich graag in de natuur (hij is fervent reeënteller) en tourt bij mooi weer een rondje op zijn motor.

Leon (links) en Henk Koerssen van Heko Opslag Almelo

Wat doen we en waarom?

Heko Opslag Almelo wil haar klanten helpen, door verschillende afmetingen opslagruimtes tegen de goedkoopste prijzen van Almelo ter beschikking te stellen. We zijn van mening dat extra opslagruimte laagdrempelig en tegen goedkope tarieven mogelijk moet zijn. Daarnaast biedt Henk Koerssen een persoonlijke en flexibele benadering waarmee in overleg veel mogelijk is. Dankzij de ervaring en het persoonlijke netwerk van Henk op het gebied van opslag, opslagruimtes en verhuizingen heeft Heko Opslag Almelo door de jaren veel expertise opgebouwd. Daardoor is er veel ruimtelijk inzicht en klantgerichtheid aanwezig, waardoor de adviezen altijd van hoog niveau zijn.

Onze klanten

De klanten en hun redenen zijn vaak erg verschillend. We richten ons vooral op mensen uit Almelo en omgeving die behoefte hebben aan extra opslagruimte. Deze ontzettend brede doelgroep is uiteraard verder uit te splitsen. Zo zien we vaak klanten met de volgende redenen:

  • Verhuizing (men heeft het huis verkocht en daardoor tijdelijk opslagruimte nodig).
  • Scheiding of andere relationele redenen (in verband met de scheiding van inboedel is er ook vaak acuut een opslagruimte nodig).
  • Zakelijke huur van opslagruimte (de voorraad is te groot geworden om thuis te bewaren of de ondernemer bewaard het liever veilig extern achter slot en grendel).
  • Overlijden van een dierbare (door het overlijden moet er snel een woning worden leeg gemaakt, waardoor er acuut extra ruimte noodzakelijk is).

Ervaring van klanten

Onze klanten over de communicatie van Henk en Heko Opslag Almelo:

  • “Goed contact met de klanten, flexibele opslagtermijnen.”
  • “Pretttig contact met de verhuurder.”
  • “Ook Henk is een topper. De goedheid zelf en altijd bereid mee te denken.”
Pagina delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone