Beveiliging

7 april 2015
Wij vinden  de beveiliging van uw persoonlijke eigendommen erg belangrijk. Daarom doen wij van Heko Opslag Almelo er alles aan om deze beveiliging te waarborgen.

Dit bereiken wij o.a. door ons pand 24 uur per dag en 7 dagen in de week onder cameratoezicht te plaatsen. Deze opnames worden bewaard en kunnen indien nodig worden teruggekeken.

Hiernaast is het pand beveiligd met een gecertificeerd alarmsysteem dat rechtstreeks in verbinding staat met de alarmcentrale. Tegen brand is het pand beveiligd door middel van rookmelders.Beveiliging Heko Opslag Almelo

Uiteraard is het pand afgesloten d.m.v. een elektronisch toegangssysteem. Dit houdt in dat u een elektronische toegangssleutel ontvangt om ons pand te betreden en daarnaast een eigen sleutel voor uw opslagruimte. Hierdoor kunt u uw ruimte betreden op de tijden dat het u het beste uitkomt (openingstijden van 6.00 tot 23.00 uur).

Door onze veiligheidsmaatregelen is uw opslagruimte goed beveiligd tegen bijvoorbeeld brand of diefstal en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele calamiteiten. Uw goederen zijn veilig, schoon en droog bij Heko Opslag Almelo in opslag. 

  1. Cameratoezicht
  2. Gecertificeerd alarmsysteem met verbinding met alarmcentrale
  3. Rookmelders
  4. Elektronisch toegangssysteem op pand
  5. Eigen persoonlijke sleutel tot opslagruimte

Voor meer informatie rondom het verzekeren van uw goederen leest u hier verder.

Pagina delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone