Inboedel- en meubelopslag – Goedkoop, Veilig & Verwarmd

7 april 2015

Goedkope opslagruimte

Op zoek naar inboedel- of meubelopslag? Bij Heko Opslag Almelo kunt u goedkoop op maat een opslagruimte huren. Dankzij onze laagste prijsgarantie hanteren wij de goedkoopste tarieven van Almelo. Daardoor kan iedereen met elk budget extra opslagruimte huren.

Verwarmd en droog opslag van meubels en inboedel

Uw inboedel, meubels of goederen kunt u droog en warm opslaan binnen ons pand.

Aangezien wij een kachel in ons pand hebben, garanderen wij een minimale temperatuur van 12°C binnen. Daarnaast hebben wij in ons hele pand een goede ventilatie, waardoor het ontstaan van vocht en schimmel geen kans heeft.

Beveiligde opslag

We begrijpen dat beveiliging van uw spullen belangrijk is en dat u er van uit mag gaan dat dit goed is geregeld.

Door ons 24/7 alarmsysteem (die in rechtstreekse verbinding staat met de alarmcentrale), onze camera's en strikte persoonlijke toegangssleutels zorgen wij ervoor, dat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

Kosten van meubels en inboedel opslaan

De kosten voor het opslaan van meubels, inboedel of huisraad kunnen erg variëren. Wij hebben uiteenlopende ruimtes beschikbaar, waardoor er voor iedere wens een passende opslagbox is. Bij de opslag van meubels uit een woning is het goed om ze goed in te pakken met inpakfolie. Meer weten over de kosten rondom het opslaan van meubels of hele inboedels?

Pagina delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone