Opslagruimte gebied Vriezenveen

7 april 2015

 Gaat u verhuizen, verbouwen of  bent u om een andere reden op zoek naar opslagruimte in Vriezenveen? Dan bent u bij ons, Heko Opslag Almelo, aan het goede adres. Bij ons huurt u al vanaf 45 euro per maand gemakkelijk een opslagruimte(vanaf 9 m3). Vele anderen gingen u voor en lieten hun persoonlijke ervaring achter.

Opslagruimte reserveren of offerte aanvragen

U kunt een opslagruimte bekijken door een afspraak met ons te maken. Weet u niet welke afmeting ruimte voor u het meest geschikt is en wilt u hierin kosteloos advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden de prijzen van onze concurrenten voor u in de gaten. Veranderen zij de prijzen, dan gaan wij mee! Lees meer over onze laagste prijsgarantie.

 

Hoe werkt het?

Stap 1

Heko Opslag Wierden het adres voor uw opslag in Twente.

Stap 2

U berekent op onze website uw ruimte en/of u vraagt een offerte aan.
Óf u vraagt of wij u even gratis terug willen bellen voor persoonlijk advies of informatie.
U vult hiervoor uw naam en nummer in en u klikt op de button "Bel mij terug".

Stap 3

Naar aanleiding van onze offerte en ons advies beslist u welke ruimte u in Wierden wilt huren.
Uiteraard kunt u ook eerst vrijblijvend een rondleiding krijgen door ons pand. Graag maken wij met u een afspraak hiervoor.

Stap 4

Wij maken samen met u een afspraak om het huurcontract op te maken
Denkt u hierbij aan het meenemen van:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een (kopie van een) recent bankafschrift ter verificatie van uw adres en bankgegevens.
  • Huurbedrag, de kosten van uw persoonlijke cilinder slot (€15,-) en de borgsom van  de toegangssleutels van ons pand (€ 35,-).
  • Voor bedrijven: een uittreksel van de KvK en uw BTW-nr.

Stap 5

Na ondertekening van de huurovereenkomst, ontvangt u van ons een electronische sleutel voor toegang tot ons pand en een persoonlijk cilinderslot voor toegang tot de gehuurde opslagbox. U bent de enige die de sleutel(s) heeft van het cilinderslot, dat uw eigendom is.Daarna heeft u 7 dagen per week van 06.00 uur 's morgens tot 23.00 uur 's avonds  toegang tot uw eigen opslagbox in Almelo.
Tijdens uw bezoek aan ons pand kunt u gratis gebruik maken van onze interne transportmiddelen en kunt u bij ons genieten van een heerlijke kop koffie.

Pagina delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone